NIEUWS

Home / NIEUWS
MOJO zet in op een groener evenementenklimaat

MOJO zet in op een groener evenementenklimaat

Journalistiek en redactie, Publicaties
Vandaag werd bekend dat MOJO en Solarfields in november starten met de bouw van 's werelds grootse solar carport, op het parkeerterrein van Lowlands. Via innovaties, structurele aanpassingen in de infrastructuur en ambitieus doorpakken, heeft MOJO eerder ook al grote stappen gezet op het gebied van verduurzaming. Voor het meest recente nummer van EB Live sprak Edgar Kruize van buro33 directeur Ruben Brouwer, die stelt dat de plannen voor de komene jaren verder reiken en in dat gesprek de solar carport al even aanstipte. (meer…)
Read More
Festivalseizoen

Festivalseizoen

Journalistiek en redactie
Ook dit jaar duikt buro33 voor MOJO Concerts weer de festivalterreinen op om te kijken hoe publiek en merken en vice versa met elkaar omgaan. Dit wordt samengevat in een event report, die weer wordt gedeeld met onder meer merken en sponsoren. (meer…)
Read More
buro33 goes Pinkpop

buro33 goes Pinkpop

Geen categorie
Aanstaand Pinksterweekend vindt de 50e editie van PINKPOP plaats met onder meer optredens van The Cure, Fleetwood Mac, White Lies, Die Antwoord en Lenny Kravitz. In de EB LIVE van deze maand een Pinkpop-special waarbij terug- en vooruit gekeken wordt, met onder meer teksten van Edgar Kruize en foto's van Esther Schulting.
Read More