Festivalseizoen

Home / Journalistiek en redactie / Festivalseizoen

Ook dit jaar duikt buro33 voor MOJO Concerts weer de festivalterreinen op om te kijken hoe publiek en merken en vice versa met elkaar omgaan. Dit wordt samengevat in een event report, die weer wordt gedeeld met onder meer merken en sponsoren.

Dit jaar trapten we af met Pinkpop (60.000 bezoekers per dag) met hoofdacts als The Cure, Fleetwood Mac, Lenny Kravitz en Armin van Buuren en pakten we daarna door met Down The Rabbit Hole (35.000 bezoekers) met hoofdacts als Editors, Grace Jones, Janelle MonĂ¡e, Underworld. De Staat en Robyn. Vervolgens bezochten we in Beekse Bergen WOO HAH! (35.000 bezoekers) met onder andere Travis Scott en Stormzy en jazz-den we verder met North Sea Jazz (70.000 bezoekers) met onder meer Toto, Gladys Knight en Joe Jackson.

De zomer sluiten we af met Lowlands… hopelijk schijnt ook dan de zon!

 

%d bloggers liken dit: