Fotografie Psychologie Magazine

Alweer zo’n mooie actie van Psychologie Magazine; een leren tas van Burkely cadeau bij een abonnement. buro33 verzorgde de foto’s.

Enkele maanden geleden had Psychologie Magazine eveneens een actie met een Burkely-tas. Waar de opdracht toen was om het beeld een warme, maar zakelijke uitstraling mee te geven om zo optimaal te appelleren bij de doelgroep, werd ditmaal om meer ‘casual’, beeld gevraagd met een lentesfeer.

Wij hebben ervoor gekozen de tas net als tijdens de vorige shoot op een houten vloer te fotograferen, om de continuïteit te bewaren. de belichting is echter natuurlijk en de setting is met de bloemen als accent meer passend bij het voorjaar.

Psychologie Magazine gebruikt het beeld deze maand online, op sociale media en in print.

Psychologie Magazine
productfotografie voor Psychologie Magazine, 2018.
%d bloggers liken dit: