Mega Top 50 #1 Top 100

Gisteren (zaterdag 30 november 2013) stond 3FM volledig in het teken van de 9 uur durende marathonuitzending ‘Mega Top 50 #1 Top 100‘. Deze lijst met 100 van de beste nummer 1 hits aller tijden is samengesteld/gekozen door de 3FM luisteraar en werd door Tros/3FM-discjockey Bart Arens gepresenteerd samen met achtereenvolgens Felix Meurders, Thorvald de Geus, Edwin Diergaarde, Frits Spits en Tom Blomberg, Corné Klijn, Daniël Dekker, Gijs Staverman en Martijn Krabbé. Gelijktijdig met deze uitzending werd het boek Mega Top 50 presenteert 50 Jaar Hitparade, een initiatief van Arens, gepresenteerd. Ed Adams is hierin verantwoordelijk voor het uitgebreide hitarchief. Edgar Kruize van buro33 schreef het geschiedenisgedeelte, waarvoor interviews zijn gedaan met alle bovengenoemde diskjockeys en diverse andere oud-presentatoren en medewerkers aan de hitlijsten zoals deze tussen 1963 en 2013 op de Publieke Omroep te horen zijn geweest. Hieronder een fotoverslagje van de jubileumuitzending:


[foto’s © Esther Schulting/Edgar Kruize | buro33]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: