Leef Vanuit Je Verbeelding

Deze week verschijnt bij uitgeverij Business Contact het boek Leef Vanuit Je Verbeelding, een inspirerend boek vol spreuken, citaten en korte verhalen uit het werk van Stephen R. Covey. Het boek is geïllustreerd met fotografie door Esther Schulting van buro33.

Leef Vanuit Je Verbeelding heeft als ondertitel ‘Een gelukkig leven heb je zelf in de hand’. Het boek bevat dan ook handgrepen uit Coveys boek De Zeven Eigenschappen Van Effectief Leiderschap, wat al jarenlang een bestseller in het bedrijfsleven is, maar wat door steeds meer gewone mensen wordt ontdekt. Dat is ook niet zo gek, de principes van Covey zijn dan ook heel goed toepasbaar in het dagelijkse leven. Deze uitgave maakt de principes op laagdrempelige en makkelijk toepasbare manier toegankelijk voor een nieuw lezerspubliek. De fotografie die de uitgeverij zocht, moest aansluiten bij de diverse hoofdstukken. Het uitgebreide archief van buro33 bevat een keur aan beeldmateriaal dat breed toepasbaar is. Binnen dit boek zijn dertig foto’s geselecteerd rond thema’s als ‘Moed’, ‘Leren’, ‘Liefde’, ‘Empathie’, ‘Evenwicht’ en ‘Vertrouwen’.

Klik op onderstaande boekcover om fragmenten uit Leef Vanuit Je Verbeelding te zien, met daarbij enkele van de door Esther Schulting geleverde foto’s.

33web-Covey

Het boek ligt in de betere boekhandels en is uiteraard ook te verkrijgen via Magangementboek.nl en Bol.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: