Drukwerk

Ja, buro33 houdt van papier! De geur, het gevoel; het blijft een magisch product. Een boek drukken, agenda, folder, kaartendoosje, notebook of kalender? Wij weten de weg.

buro33 heeft de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare en duurzame drukkerijen in binnen- en buitenland waardoor we niet alleen kwaliteit leveren, maar ook tegen de scherpste prijzen. We werken met betrouwbare partijen samen in onder meer Azië, Europa en Nederland voor het beste eindresultaat en drukken veelal op FSC-papier* om zo ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Wij begeleiden en managen het hele proces, geven advies en zorgen dat het product op tijd wordt geleverd volgens afspraak.

Natuurlijk is buro33 ook in te huren voor het gehele proces, van concept tot uiteindelijk kant en klaar product.

Van agenda’s, notebooks, boeken, magazines en kaartendoosjes, al dan niet voorzien van ’toeters en bellen’ zoals leeslintjes, pregen, folies en spotvernis op de cover en meer; onze papierproducties zijn tot in detail uitgewerkt. Zo maken we het verschil en springen de producten in het oog in het schap in de winkel of bij uw klanten. Mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte of advies.

* Het FSC-systeem zorgt voor verantwoord bosbeheer zodat bossen behouden kunnen blijven. Dit wordt gedaan door onder andere het continue aanplanten van nieuwe bomen en bossen.