MOJO Event Report WOO HAH!

Home / Publicaties / MOJO Event Report WOO HAH!

In opdracht van MOJO Concerts schrijft buro33 jaarlijks diverse Event Reports. Hierin worden de evenementen en de diverse partnerships die daar plaatsvinden onder de aandacht gebracht. Het Event Report van WOO HAH 2018 is deze week gepubliceerd.

WOO HAH! 2018

Immense stofwolken kolken als pluimen rook omhoog, beukende beats zorgen voor een euforische setting, door de wolken heen bewegen zich dolenthousiaste mensen die zich met bandana’s en gescheurde t-shirts voor hun gezicht, skibrillen voor hun ogen en allerhande hoofddeksels tegen de kokende zon en het woest oplaaiende stof beschermen. Het lijkt op een scène uit de Mad Max-films; het is echter de eerste editie van WOO HAH! op de nieuwe thuisbasis, het festivalterrein bij Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Bij ieder ander festival zouden droogte, hitte en stof een probleem zijn. Bij WOO HAH! niet. Hier dragen de verzengende elementen alleen maar bij aan de opgetogen sfeer. Na vier edities in de industriële setting van de Tilburgse Spoorzone heeft het bosrijke terrein aan de waterkant een heel ander gevoel. In wat vooralsnog het warmste festival-weekend van het jaar is en met dank aan de aanhoudende droogte, heeft het terrein echter een rauw uiterlijk gekregen dat perfect aansluit op WOO HAH! en de 32.500 bezoekers die daar per dag volledig losgaan.

Event Report
Het WOO HAH 2018 Event Report leest u hieronder of op de site van MOJO Concerts:

%d bloggers liken dit: