MOJO Event Report North Sea Jazz

Home / Publicaties / MOJO Event Report North Sea Jazz

In opdracht van MOJO Concerts schrijft buro33 jaarlijks diverse Event Reports. Hierin worden de evenementen en de diverse partnerships die daar plaatsvinden onder de aandacht gebracht. Het Event Report van North Sea Jazz 2018 is deze week gepubliceerd.

North Sea Jazz 2018
Gelach en gejoel stijgt op vanaf het nieuwe NN Hudson Terrace podium. Chic-boegbeeld Nile Rodgers is ondanks zijn enorme grijns na de uitspraak echter bloedserieus. Omarm andere genres, sta open voor invloeden, leer van anderen. Rondlopend op NN North Sea Jazz 2018 onderga je aan den lijve hoe raak die uitspraak van Rodgers is.

Jazz is van oorsprong een rebelse muzieksoort, een gerne dat lak heeft aan regels en volledig ‘in het moment’ uit het hart van de makers komt. Anno 2018 staat bij de term ‘jazz’ vrijheid weer hoog in het vaandel. Die vrijheid wordt op North Sea Jazz gevierd door de optredende artiesten, maar je ziet ook dat het publiek anno 2018 nieuwsgieriger dan ooit is. Nieuwsgieriger naar nieuwe muziek, maar ook naar ‘de artiest achter de muziek’.

Event Report
Het North Sea Jazz 2018 Event Report leest u hieronder of op de site van MOJO Concerts:

%d bloggers liken dit: