MOJO Event Report Pinkpop

Home / Publicaties / MOJO Event Report Pinkpop

In opdracht van MOJO Concerts schrijft buro33 jaarlijks diverse Event Reports. Hierin worden de evenementen en de diverse partnerships die daar plaatsvinden onder de aandacht gebracht. Het Event Report van Pinkpop 2018 is deze week gepubliceerd.

Pinkpop 2018
Pinkpop is een evenement dat heel nadrukkelijk Limburgs is, maar dat een plekje in het hart van heel Nederland heeft gevonden. Dat maakt dat er landelijk wordt meegeleefd als daags voor het festival boegbeeld Jan Smeets met spoed aan zijn hart moet worden geopereerd, maar ook dat zich een collectief schrik- en rouwmoment voordoet als – zoals na afloop van de 49ste editie – een noodlottig incident bezoekers van het festival treft. Terwijl met een schuin oog al naar de jubileumeditie van 2019 wordt gekeken, is het besef alleen maar groter geworden hoe verankerd Pinkpop is in de maatschappij. Het is een festival van ons allemaal.

Event Report
Het Pinkpop 2018 Event Report leest u hieronder of op de site van MOJO Concerts:

%d bloggers liken dit: