Gelukkig nieuwjaar!

Home / Ontmoetingen / Gelukkig nieuwjaar!

2014 was een enerverend jaar, vol hoogtepunten. Laten we dat volgend jaar voortzetten met zijn allen!

Voor buro33 was 2014 een jaar waarin we onder meer diverse stukken schreven voor/over de Nederlandse huisartsen, we mooie fotoshoots deden (reportages en portret) en Vintage Fever het levenslicht zag. Daarmee leverden we ons aandeel aan de pop-up store Sjopping Mol met een kaartenlijn en artwork.

Nieuwjaarskaart buro33 2015Het was ook een jaar waarin we voor de entertainmentbranche menig artikel uit onze pen lieten vloeien, diverse interviews deden, we een reportage maakten over het jubileum van de EO Jongerendag voor een tv-gids en we persberichten voor grote evenementen schreven.

Verder verzorgden we onder andere de huisstijl en communicatie van een webshop voor vintage mode, het logo voor een nieuw creatief label, maakten we een prachtige fotoreportage van Pinkpop en we werkten we mee aan het jubileumoverzicht van het Westerpop Festival. Ook de diverse boeken waaraan buro33 heeft gewerkt, deden het goed in 2014. De Stephen R. Covey-titel Leef Vanuit Je Verbeelding, waarin sfeervolle foto’s van onze hand, ging een derde druk in. Mega Top 50 presenteert 50 jaar Hitparade kreeg een luttele maand na de release eind 2014 al een tweede druk.

Kortom; buro33 leverde werk op velerlei gebied, wat we met veel plezier hebben gedaan!

Laten we van 2015 weer een mooi jaar maken met elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: