Tweede druk ‘Leef Vanuit Je Verbeelding’

Home / Geen categorie / Tweede druk ‘Leef Vanuit Je Verbeelding’

Fijn nieuws om het jaar mee te starten, het Covey-boek Leef Vanuit Je Verbeelding wordt bijgedrukt.

Vorig jaar leverde buro33 een dertigtal foto’s voor gebruik in het boek Leef Vanuit Je Verbeelding, waarin de principes van Stephen R. Covey uiteen worden gezet. Het in juni vorig jaar verschenen boek blijkt een succes, want inmiddels is de tweede druk reeds verschenen bij uitgeverij Business Contact.

Klik op onderstaande voorbeeldpagina uit het boek om een PDF met meer boekfragmenten te openen. Het boek ligt in de betere boekhandels en is uiteraard ook te verkrijgen via Magangementboek.nl en Bol.com.

buro33_Coveyboek_inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: